Hallå rutin!

Det har gått fyra eller fem dagar redan, jag har ingen koll på dag eller datum längre. Men vem behöver ha det, med ett litet charmtroll i familjen.
Stackaren har råkat ut för en ögoninflammation. David är mest nöjd med tillvaron. Det är snarare hans föräldrar som fått vardagen ur spel.
Det finns några utmaningar som jag hade glömt bort sedan Jennifer var liten.
1. Passa tider
2. Sova och äta när man vill
3. Få ihop tiden med familjen och mig själv
4. Städning vad är det?


Bompa är stolt, hon tycker nog det är skönt att han äntligen är här. En gladare mamma framförallt.
Men det bubblar nog en del känslor hos henne.
Hon blev sur på mig för två dagar sedan och valde då att gå till sin kompis (S). Där berättade hon för hennes föräldrar att det inte känns som hennes lillebror, hon tror att det är S lillebror.



Något utav det gossigaste på en bebis!


Plutt




Nu kör vi!

Aj aj aj, värkarna gör ont, men vem är gladar än jag? Ingen.
Igår vid 22-tiden gick vattnet och kort därefter tog värkarna fart. De är ju fortfarande inte så regelbundna som de ska bli. Men det är igång.
Jippie!

Jag och Fredrik hade vår tråkigaste dag ever igår. Vi gjorde ingenting och rent psykiskt så nöter vi på varandra. Vad kan bättre avslutas med att bebis är på gång?
Men innan han somnade kläckte han ur sig:
Se nu till att vi inte behöver åka förrän vid 8 i morgon, jag vill inte vakna kl 2. :)

Nu är klockan 1 och jag tror inte att det händer så mycket mer förrän tidig morgon. Jag hoppas att det kan vara relativt lugnt tills dess. Jennifer ligger o sover och jag har inte packat förlossningsväskan än... Herregud vi kan ju inte väcka grannarna mitt i natten, och hur ska vi få iväg J mitt i natten. Det finns ingen som vågar väcka den där damen när hon väl har somnat!

Få se när jag bloggar nästa gång... Det kanske blir när 3 har blivit 4, elller tidigare!

Kram


Nyköpt

Idag köpte jag Cliniques foundation, jag fick ett testprodukter därifrån och fastnade för deras foundation.

Nu är den köpt, 285 kr på Kicks.

I senaste numret av Kicks läste jag även om Lancomes foundation som verkar vara galet bra.



Jag hade tur att jag hittade en provpåse på Kicks, just av denna.


Den kostar något mer, 450 kr. Men den kan vara värd varje krona! Någon som testat?




Tjejeftermiddag

Fredrik jobbar så jag och Jennifer har myst och haft lite hemmaspa. Ansiktsmask, fotbad och måla naglarna.
Självklart hade vi gurkor på ögonen också, för det har Jennifer sett att man ska ha!





Pyssel

Idag känner jag mig pysslig, redan lagat en kudde. Åker nog snart iväg för att köpa lite garn, det blir ett sockprojekt ikväll att sticka.
Har också upptäckt en massa rolig digital scrapbooking.

Men det blir väl ingenting av nåt, som vanligt....


Förlåt

God morgon!
Det var nyss fredag och nu är det söndag helt plötsligt. Det är fortfarande för kallt för att vara ute, men för varmt för att vara inne.
Igår hade vi 26,6 grader inne, det var över 30 grader i solen.

Jag sov längre än vanligt idag, vilket alla gjorde. Halv tio kom Jennifer upp och berättade att hon hade ont i magen, vilket berodde på att hon var hungrig.
Jag borde ju såklart ha dukat fram frukosten omedelbart, men jag gjorde inte det. Förlåt Jennifer!

Efter två minuter säger hon
- Tycker du att jag ska ha ont i magen länge till?


FÖRLÅT!


40-åringen




Fredagsmys

Fredagsmys hemma hos mig



Jag hade nog mer sett framemot ett glas vin tillsammans med mannen i mitt liv, F. Men det går inte. Dels skulle jag aldrig i livet dricka alkohol så länge jag är gravid och dessutom är mannen i mitt liv på jobbet.


Ingen är starkare än mig...

Det är kallt ute, men så fort solen varit framme blir det sjukt hett i vårt hus. Så ikväll när jag hittade Jennifer halvnaken trodde jag att det berodde på just denna hetta.



Nä, jag tränar!
Hon ligger under bordet och lyfter bordet. Det finns ingen tjej som är starkare än mig är hennes svar!

Jag gillar tjejer med självförtroende


Döden

Idag ska en av mina bästa vänners mamma begravas. Hon avled hastigt vid 48-års ålder, vilket är alldeles för tidigt.
Jag tänker på dig, Alexandra.

Det är skrämmande hur föräldrars död hamnar mig och de som står mig nära. Jag förlorade pappa innan jag blev 20 år, min Ann-Sofie förlorade sin mamma för något år sedan och nu också Alexandra. Är vi inte lite för unga för att förlora våra föräldrar redan?

Varje gång blir jag påmind om hur mycket jag saknar min pappa egentligen.
Tiden har gått, 11 år sen, men det finns fortfarande stunder då det känns extra jobbigt.


?

Ytterligare en dag som går. Det är fredag och jag borde ha lite fredagsfeeling i kroppen. Men det har jag inte.
Jag har gått från förväntan och spänning på framtiden till hopplöshet och irritation. Med tanke på min psykiska status nu undrar jag hur troligt det är att jag drabbas av en förlossningsdepression? Det är en stor fasa som jag inte vill drabbas av. Jag lever som i en bubbla och tror att vardagen blir så mycket bättre efter förlossningen, men vem säger att det blir så? Besvikelsen kan bli stor.

Jag får glädja mig åt vänner och bekantas födeslsedagar. Från den 17 feb till 21 feb finns det nära och kära som fyller år, minst en om dagen. Kort därefter (24) fyller P 30 år. Februari verkar vara en poppis månad.
Jag vill också ha ett februari-barn. Mars är ingen fin månad, och som tjej kan man väl inte fylla år i mars, eller?
Mars låter som en killmånad.


Pulkabacken dag II

 Idag blev det också en tur till pulkabacken, dock inte lika lycklig som igår. Jag drog världens vurpa och slog i rumpa och huvud.
Aj aj aj. Lite orolig att det skulle skada fostret, men läst lite inlägg nu och känner mig tryggare. Eventuellt att det sätter igång förlossningen, och det är ju bara positivt i så fall.

Vid pulkabacken fick vi sällskap av PA-familjen. I övrigt var det tomt på barn. Jennifer sa innan vi gick att vi inte skulle stanna lika länge som igår, men det blev nog så idag. Därefter blev jag bjuden på kaffe i ett rätt okej varmt hus faktiskt :D
Nu är vi hemma igen och jag ska bara sitta still tills det är dags att åka iväg till barnmorskan.

Idag är också en tråkig dag, förhoppningsvis kommer lamporna som jag har beställt. Det höjer mysfaktorn något.


Pulkabacken

Idag samlade jag min krafter till att ta en tur till pulkabacken. Jag får ofta dåligt samvete för att jag tycker att jag inte gör mer saker med Jennifer.
Idag kanske heller inte var den bästa dagen. Jag är på galet dåligt humör och ingenting får gå emot mig, jag exploderar.
Jennifer står ut, jag skäller på henne hela tiden. Det är för att hon inte stänger dörren för snabbt, eller jag hittar någon leksak på ett ställe där den inte borde ligga. Det kan vara vad som helst. Stackare. Snart är hennes pappa hemma så jag hoppas att han tar hand om henne bättre än vad jag gör idag.

Här är pulkabacken i bilder. Efter pulkabacken blev det så klart en kopp varm choklad!




Stickprojekt avslutat

Det var riktigt längesen jag började med filten till Bebis. Jag skulle nästan vara beredd att säga att det är lite jag att påbörja något och när det nästan är klart så lägger jag av.
Men idag tog jag tag i de sista varven och nu är den klar! Den kan nog behövas när det är 12 minus och snö ute.

NU är nog allt klart och förberett så varför kommer du inte till oss. Det finns många som är nyfiken på vem du är!




Den som kan de här grejerna och tittar noga ser ett o annat misstag. Men jag är nöjd i alla fall. Det är mitt första större projekt som faktiskt ser ut som en filt och inte en ojämn grytlapp.


Färgblind

Tydligen så fungerar inte min färgval. Vill jag ha röd så blir det grönt. Ber om ursäkt för det!


Alla hjärtans dag

Hoppas att ni haft en trevlig alla ♥ -dag . De jag har pratat med verkar ha haft det i alla fall. Förutom min bror som blivit sjuk på sin lediga vecka. Krya på dig!

Jag bakade en kaka idag för familjen. Både för min familj och EPA-familjen. EPA-familjen delade tyvärr på sig, alla kom inte samtidigt. Jag tror nog att lilla A blev nöjd. Hon fick namnam direkt efter förskolan.
Jennifer gillade den, hon har ätit hur mycket som helst.
Vi var även iväg till tandläkaren idag med J. Hon hade inga problem med sina tänder, de upptäckte dock en lös tand hos henne. En guldstjärna till hennes föräldrar som sköter hennes tänder så bra!
Det kändes dock inte lika bra att åka hem och mumsa kaka och dricka saft direkt efter. :)




Posten innehöll mycket och en rolig överraskning. Eftersom jag sålt min bil ska jag få tillbaka en del pengar från försäkringen. Det tackar jag för. Jag har ju begärt föräldrapenning, men vem vet när dessa kommer?! Man vet ju hur deras handläggningstider är och hört andra som väntat och väntat....

Nu väntar nog en lugn kväll tillsammans med Bompa. Pappa jobbar så han träffar vi nog i morgon.

Jag ska ringa mamma. Mitt dagliga samtal till henne. Om jag inte ringer får jag dåligt samvete. Usch, jag tänker så mycket på henne. Det var inte längesen hon förlorade sin man, och nu är hon ensam. Min samtal som varar 10 minuter är en klen tröst, men vad ska man göra när man inte bor grannar?


Ha en mysig kväll!

 


Lösningarnas dam

Go morgon!

Idag är det alla ♥ dag och jag är fortfarande gravid!

Jennifer vaknade nyss hon säger att hon mår illa. Hon ligger en stund i mitt knä och vill inget hellre än att bebis ska komma.
Sen återgår hon till illamåendet. Först påpekar hon att det är alla ♥ dag och sen säger hon att hon inte får äta nåt äckligt idag för då kan hon må ännu illare :)

Jag undrar nu vad det innebär?



Kalasdag




En lugn söndag

Jag vaknade vid 4 och tassade ner. Det är riktigt kasst att jag inte kan sova, för det är nog det man behöver inför en förlossning.
Men tack o lov så somnade i soffan vid sju, blev väckt av att Jennifer kom hem. Hon klev försiktigt in och tittade på min mage.
- bebis har inte kommit än, säger hon.
Hon är hemma en timme, äter lite frukost med oss. Sen går hon tillbaka till S.

Nu ska jag nog fixa lite lunch, Jempa ska vara på väg hem. Sen sticker hon iväg till kalaset.
Den här helgen har jag inte sett henne mycket. Men det är bra att hon inte bara tittar på tv och spelar data. Men det är verkligen allt eller inget hos henne.

Få se hur hon ska sysselsättas i veckan. jag tänker inte ha henne på förskolan. Det kom ett mail om att många var sjuka och det fanns två kända fall av lunginflammation. Det är inte vad vi behöver just nu.


Utan sin....


Boffa gick iväg till sin BÄSTA kompis igår eftermiddag. Hon ville springa dit vid 10, men det gick inte.
Jag har inte sett henne sen dess.
Hon skulle inte ha någon middag för hos bästisen serverades köttbullar och makaroner, vilket är en favorit hos Jennifer. Fredrik var dit o knackade på. Jennifer hade sagt
- Om det är min pappa, säg att jag inte ska följa med hem.
Badrummet tändes och vi kunde se två stycken i badrummet. Det var inte svårt att gissa vilka det var. Tjejerna skulle bada. Två timmar senare släcktes det! Undrar hur deras kroppar såg ut?

Vi hade meddelat mamma S om att hon skulle skicka hem J när det var kväll. En kvart senare än vad som brukar vara "tiden" ringer S och berättar att de sitter i soffan med pyjamas på och att J vill sova över.
Så inatt sover hon hos grannen igen, utan sin nalle och utan att behöva säga go natt till oss.

Vilken stor tjej man har. Ibland undrar jag om det är något fel eftersom hon så lätt kan vara borta. Men som en klok kvinna på jobbet säger, så är det nog ett tecken på att hon är trygg. Och det vill jag tro. Hon är annars en blyg tjej, men hos bästisen finns ingen blyghet.

De senaste gångerna hon sovit borta har hon inte kommit hem förrän på eftermiddagen. Men idag borde hon komma tidigare för hon ska ju iväg på kalas kl 14.

Man kan inte tro att det är min 5 åring det handlar om. Stora tjejen som ska bli storasyster idag!


.

:)


Tävlar

Jag är med o tävlar hos Amanda om en 88 palett. Vill du också vara med? Klicka in dig på: http://amandarosende.blogg.se/2011/january/vinn-en-valfri-palett.html Tyvärr så kan jag inte visa någon bild, min blogg är kaputt!

vad har hänt?

Det är något seriöst fel med bloggen? Jag blir galen! Verktygsfältet är bara borta!!!?!?!?!?!?

Alla hjärtans dag

Snart är det dags för alla ♥-dag .

Jag hittade denna snygga form idag på MiqMaq



Så jag hoppas verkligen att jag hinner få tillfälle att baka en kaka till alla ♥-dag på måndag. Antingen för att det just är den dagen men gärna också för att bebis är här hos oss.

Jag vet vad jag ska baka, det blir en kaka som jag hittade här!


Pappa är mänsklig

Inget nytt på bebisfronten. Magen är kvar och jag känner ingenting. Jag tror ärligt talat inte att min kropp vet hur den ska göra.

Idag var återigen en dag i Uppsala, kalasdax i morgon. Fredrik har inte haft någon bra dag. Han har varit arg och sur mest hela tiden. Men nu mår han nog bra, för han har ett nytt Ps3 och ser Pacific. Låt inte mig störa...
Jag pratade med Jennifer om Fredriks humör i bilen. Damen som har lösningar på allt säger:
- Då får du köpa en ny pappa.

3 steg in i Br, leksaksbutiken, pekar Jennifer på något hon vill ha. Jag tänker att det är okej. Men Fredrik är snabb att berätta att hon fick en massa leksaker förra helgen (vilket stämmer) och därför kan hon inte få något nu.
Jag hör på Jennifer hur besviken hon blir, så jag skyndar mig längre in i affären, för att leta present. Fredrik får ta striden själv. Men det blev ingen strid.
För bakom nästa hylla hittade hon något annat hon ville ha. Jag vet inte vad hon gjorde, men Fredrik skrattade och sen så låg leksaken i kundvagnen. Alla glada och nöjda.

För mig var det bara ett friskhetstecken. Tänk att hårda F också kan smälta för Jennifers små valpögon. Dessutom blev det en leksak med några riktigt små detaljer, vilket inte damen håller ordning på. Så hur hon lyckades vet jag inte. För om jag visste, skulle jag göra samma sak varje gång jag hittade ett par skor =)






På gång?

Igår kväll var nog första gången jag kände att det var värkar på gång, men det höll inte i sig så länge. Men ont gjorde det.
Tänkte att det skulle hända en massa på natten, med tanke på de trafiksvårigheter som skulle vänta. Det snöade och blåste sjukt mycket.
Fredrik gav mig order om att inte gå ut o skotta idag. Vilket jag heller inte har gjort. Däremot kom P för att skotta gården. Vilket han säkert ångrade när han började, för det var sjukt mycket snö.
Men han fick ju ändå en kopp kaffe sen. Dessutom är vi skyldiga honom en halv gurka.. =)

Idag är jag och Jempa hemma. Jag skulle aldrig ha gått iväg i detta oväder. Nu äntligen har det slutat snöa, dock blåser det fortfarande.
Jag som hade fått lite vårfeelings när vi hade sol och plusgrader, känslorna är helt borta igen. Tossorna som inhandlades till bebsi kommer väl till pass så därför är snön och kylan bra.

F jobbar sin sista förmiddag för den här veckan, han försov sig bara en dag. Kanske att det bli lite fredagsmys hos oss ikväll. God mat och ett glas vin bubbelvatten.
Idag har jag ett bättre läge än någonsin att vara vaken längre än F. Vi får väl se hur det går.

Värkarna är borta, jag hoppas att de kommer tillbaka, SNART!


Goodiebag

Idag var mitt förhoppningsvis sista besök hos barnmorskan. Hon är så gullig och jag kommer sakna henne såklart. Det vore toppen om det var barnmorskan som också följde barnet senare. Vi har en bra kontakt och hon är jätterar.
De senaste gångerna har det varit datastrul, hon har inte kunnat journalföra eller se tidigare anteckningar. Vilket har satt sina spår, när hon idag säger att jag är i vecka 37 +4. F skrek rakt ut, jag reflekterade inte över vad hon sa. Jag har bara fokus på söndag!
Det blev korrigerat och helt plötsligt var jag gravid i vecka 39+4 vilket kändes bättre. Hjärslagen är 144 i minuten och min mage mäter 37. Hon tror att bebis väger omkring 3500-3700.

Jag har tappat bort mitt papper om blodgrupp och bad om ett nytt, vilket kanske inte hinner komma. Men hon skrev ner det på en lapp. F började genast ställa en massa frågor om blodgrupper hit o dit. Istället för att bara döda diskussionen förklarade barnmorskan allt han ville veta. Jag är ju A positiv. BM förklarade att + är något som hittades hos apor, därav namnet (vilket jag inte kommer ihåg nu).
F fick då förklaringen till att det är lite monkey i mig. Det är därför jag går runt och kliar mig på magen så mycket!

Allt ser bra ut och nu hoppas vi på en förlossning snart. Jag fick en ny tid nästa vecka, tyvärr så tror ju jag att jag kommer träffa henne igen.
Vi fick en goodiebag av henne idag. Den innehöll massa roligheter samt ett paket blöjor, vilket aldrig är fel.




Vad ska man med klocka till

Jag har ju (o)turen att bo precis vid en förskola. Det är en himla trafik vid 9 på morgonen, men det är ju inte bilarna som säger mig vilket tid det är på dygnet.
Det här den här vovven

Den står där varje morgon kl 9 och varje eftermiddag kl 14. Du förstår ju hur lite jag har att göra som börjar analysera familjen.
Kvinnan är gravid, är hemma och har sitt barn 15 timmar per vecka på förskolan. Hunden avslöjar mycket om familjen, eller så är det jag som är störd!

Men hur som helst börjar jag bli irriterad över att hunden står vid förskolan (utanför mitt hus) och skäller varje dag.


Måste

Det är en stor skillnad på vad man borde göra och vad man vill.
Jag borde göra en massa saker här hemma, men jag vill: INGET.

Hoppas lusten tittar fram snart!


Vill ha

Vill du också ha det här snygga påslakansetet från Lundmyr. Just nu finns det att köpa till ett okej pris på Camprade. Är du inte medlem? Bli det genom att klicka här.



Tävlar

Jag är med i Millahs tävling där man kan vinna en väggdekor från Textarna.se 


Kloka barn forts...

Personalen på förskolan hade sagt till Boffa idag att hon hade blivit lång.
- Ja, för om fem dagar blir jag storasyster!



Kloka barn

Nu när det faktiskt bara är några dagar kvar till bebis kommer, pratar Jennifer mer och mer om bebis. Hon kramar alltid magen och räknar dagarna.
På söndag när bebis ska komma är hon bjuden på kalas, vilket hon inte vill missa. Hon tror då att bebis är hemma när hon kommer hem från kalaset.
Jag har försökt berätta att bebis kan komma vilken dag som helst, det behöver inte vara på söndag. Den kan komma idag, nästa vecka.

Då säger hon eftertänksamt:
Vi får ringa doktorn om bebis glömmer bort att komma.


Campadre

Bli en  kund och hitta massor av bra varor till bra pris!

Vill du bli medlem?!




Tisdag

Jaha, då var jag ännu en dag närmare BF. I morgon är det ett besök hos barnmorskan igen, hoppas att det blir det sista. Inte för att barnomorskan är fel, snarare att bebis ska komma.

F har en jobbig vecka framför sig. Han jobbade eftermiddag igår och resterande del av veckan ska han jobba förmiddag. Min F är inte känd för att vara morgonpigg och det händer att han försover sig. Vilket så hände i morse, förmiddagsveckan började bra..
Förra veckan när vi pratade om det så tippade jag att han skulle försova sig två gånger, det verkar inte helt omöjligt.
Hela dagen brukar bli konstig när man har försovit sig, jag hoppas ändå att han är på topp när han kommer hem. Jag behöver sällskap och aktiveras.
Här hemma blir jag totalt understimulerad och min städlust är liksom bara borta.

Nu väntar jag på att Boffa ska vakna så vi kan äta lite frukost. Hon ska till förskolan idag, och jag blir ensam i några timmar.

Hoppas att ni andra får en trevlig dag!


Önskar...

Nu har jag varit hemma i en vecka. Förra veckan gick faktiskt bra. Jag pysslade här hemma och tänkte att det här bli nog inga problem. F var också hemma ganska mycket och då går tiden snabbare.
Men idag är måttet rågat. Jag är otroligt rastlös och kan inte ens ta en promenad. Jag blir galen, verkligen galen. Det är nästan så jag längtar till jobbet, för då går tiden och jag har något att göra.

Posten börjar bli dagens höjdpunkt. Idag fick vi brev om förskolan som börjar till hösten. Vilken stor tjej vi har!
Dessutom kom ytterligare en ny tidning i lådan. Jag hinner inte ens bläddra igenom tidningarna för det kommer en ny. Idag var det Vi Föräldrar som kom. Där då att läsa om en tjej som födde sin dotter på toaletten hemma. Allt gick så snabbt. På fyra timmar var allt över.
i wish i wish....



Jag vet vad jag ska genomgå och är rädd för allt vad smärta heter, så det är sjukt att jag egentligen längtar. Men det är nog meningen att man ska vara trött på att vara gravid, för att kunna stå ut med en förlossning.


När jag inte kan sova

Har varit uppe sedan halv fem. Vad skulle man göra om det inte fanns Internet? Kanske läsa en bok och bli bildad, men det orkar jag inte så tidigt.
Istället har jag läst bloggar, 100 inlägg har jag nog plöjt igenom. Nu måste jag nog hämta nåt gott från kylen.

Gosfamiljen sover fortfarande


Till dig som är gravid eller har småbarn

Bli en . Då får du möjligheten att testa nya produkter och tjänster. Buzzador söker nu personer som är gravida eller har små barn.

Buzzador är en marknadsföringskanal där konsumenter delar med sig av sin uppfattning av produkter och tjänster.

Klart att du ska bli en Buzzador, klicka här!

Exempel på kampanjer under 2010





Tävling


Ett kit innehåller:
1 st Libero gosefilt i fleece
1 st Libero Baby Soft size 1
1 st Libero Baby Oil
1 st Libero Baby zink
1 st Libero Baby wash
1 st Libero Baby amningskupor
1 st Libero wipes
1 st necessär innehållande 3 samples på babyvård
3 st 50 kronors checkar (50 kronor rabatt vid köp av ett paket Libero blöjor)
1 st graviditetsbok


Nu är jag med i en annan tävling. Blöjor är ju alltid bra att ha!
Vill du också vara med och tävla? Titta här



Lata föräldrar

Enligt någon undersökning så beror barns tv-tittande på lata föräldrar. Jag tillhör i så fall den lataste av de alla. Jennifer älskar nämligen tv och hon tittar hellre på tv än att umgås med sina vänner.
Vi måste verkligen säga åt henne att gå ut för att hon ska vara med sina kompisar. Men när hon väl leker med kompisarna finns inget bättre.

Det är inte alltid man är som mamma på topp att sysselsätta sitt barn och då blir det lätt tv. Jennifer kan göra rätt många saker framför tv:n. Hon både ritar, pysslar och lägger pussel.

Men jag måste nog få henne att göra annat. Till en början ska jag nog införa tv-förbud på dagtid.




Barnvakt

Idag är dagen då det inte får hända. F och P jobbar övertid, E jobbar. Ingen, förutom jag kan ta hand om barnen. Så idag kan bebis inte komma.

Barnvakteriet flyter på.


Jag tror att A är nöjd, hon har ju precis ätit nam nam


Söndagsbilder






En vecka kvar

God dag! Idag är det söndag och nu är det bara en vecka kvar till beräknad förlossning. Gissa om vi längtar.
Det ska bli så spännande att se vem som gömmer sig på insidan. Bebis har fortfarande inget namn, men det kommer väl. Det vore praktiskt bättre om det blev en flicka, för vi har lite lättare att hitta tjejnamn.
Vad har ni för favoritnamn?


Tävlar och hoppas på tur

Jag tävlar hos One Chic Mama och vill vinna




Obehagligt nära

Det är alltid otäckt när barn eller människor försvinner. Men när det är alltid lite extra obehagligt när det händer där man bor.
Jag vaknade i natt av helikoptern och tänkte väl att det var jakt på några busar. I morse var de tillbaka och polisbilen åkte runt i området.
Jag började kolla så att alla dörrar och fönster var stängda, för vem vill ha in en buse i huset?
Men nyss så läste jag på Aftonbladet att det är en 13-årig flicka som är försvunnen sedan igår.
De misstänker inget brott, men så är det väl alltid. Jag hoppas att hon faktiskt håller sig gömd frivilligt och är snart tillbaka. Men tänk om något otäckt har hänt?


Fredagsmys

Senaste numret av MAMA kom i dag!





Bebis har kommit

eller...



Nä det var bara Tyson som intagit platsen.


Galna katter

Vi bråttas varje dag med två uvar i köket som skriker efter fisk. De är bortskämda, jag vet. Våra kissar får kokt fisk varje dag. De kan börja tidigt på dan att följa efter en och visa vägen till kylskåpet. Det är verkligen en psykisk utmaning ibland.

Men igår var det inte fisken de blev galna av, inga räkor fanns det heller. Det var när jag öppnade burken med kidney- och vita bönor som de blev helt galna.
Tyson var nära att attackera stekpannan.



Jag trodde aldrig att han skulle äta, men han åt tre vita stora bönor igår. Jättesmarr!
Den äldre versionen som inte kommer upp på någon stol fick vara kvar på golvet





Vinnarna





Mage till salu, annons inkom kort på Blocket

En stor och rund gravid mage utan bristningar säljes omgående. Med magen följer många kilos viktuppgång, ont i lederna och sömnlöshet.
Annons kommer inom kort på Blocket.



Gaaahhh. Nu orkar jag inte mer. Det är sinnesjukt att jag ska vara vaken kl 2 på natten. Jag tillhör ju den trötta gruppen så varför sover jag inte?


Softish

Efter en lång diskussion i morse så är Jempa på förskolan nu. Hon vet att jag är hemma och därför vill hon inte gå. Men det gick ändå bra att lämna henne och hon har en massa kompisar där. Det är klart att hon får skoj.

Själv tog jag mig hem snabbare än vad jag trott. Innan jag sätter igång med städningen så ska jag jobba lite. Den här veckan är jag kompledig, så det känns ändå som att jag är i tjänst. Det blir lite jobb med en god kaffe och Jempas hallongrottor som hon bakade igår.





Hemklickat

Jag hittade ju mina lampor på Camprade till ett bra pris. Så nu är mina lampor från Herstal på väg hem.
Jippie.

Ni kommer väl ihåg vilka lampor det var? Kolla här


RSS 2.0