Manligt och kvinnligt bilköp

Igår vid frukost kom andra chocken, min bil ska bytas. Snabbt iväg för att kolla bil. Jag har aldrig någonsin, aldrig någonsin varit inne i en butik så länge och ändå inte göra några affärer. Och då jag är jag den som gillar shopping.
Jag vet inte hur många kunder som kom och gick, köpte och provkörde. Men vi, vi var bara kvar inne i hallen hur länge som helst.
Klart att det är roligt att kolla in fina bilar, men det finns ju gränser.

I många år har jag i mina personliga brev skrivit att jag försöker se saker och ting ur ett positivt perspektiv, vilket jag kanske många gånger inte tycker att jag lever upp till. Men jag gör nog det!

För vad som var bra med biltitten igår, det var att jag fick inspiration till blominredning.
Kolla här!


Visst är den fin?


Planerar

Gomorgon! Som vanligt vaknar jag före alla. Varför kan jag inte sova längre.
Nu när det är tyst och lugnt passar jag i alla fall på med att planera lite av shoppingen idag.
Hittills har jag hittat ett par skor som måste testas idag.
Spontanköp

Jag gjorde precis ett spontanköp. Jag bokade biljetter till Disney on Ice 2011. Mitt försvar:
Det kom ett mail om att jag fick boka före alla andra.
1000 spänn är borta.
 


GB-Gumma

Glass är gott!Överraskad

Nu är onsdagen snart över och veckan lutar mot sitt slut. Veckan som började med ångest och borttappade nycklar vände idag.

Jag fick en blomma av mitt team. Verkligen uppskattat! Så himla gulligt gjort. Mitt svåra uppdrag blir att hålla den grön och blommande =)


Middag

Denna vecka fortsätter i sin struliga anda.
Jag hann inte hämta Bompa från dagis i tid idag, vilket gjorde att jag återigen fick utnyttja en granne för hämtning. Jag är så tacksam för grannarna i området.

Jag tänker inte ens försöka mig på att laga middag. Jag gör nog bäst i att bara sitta still.

Så nu blir det

Testpilot

Idag har jag anmält mig och miss H som testpiloter för Canon EOS 550 D. Hoppas hoppas! Jag vill ju verkligen ha en systemkamera och nu när Thailand väntar känns det inte som att systemkameran ligger så nära. Därför passar det mig perfekt att vara en testpilot.
Anmäl dig du också, här!
Gaaahhh

Vilken start det blev på den nya veckan. Igår hade jag värre jobbångest än någonsin, då jag verkligen tvivlade på mig själv. Tack o lov så sov jag ändå bra.
Alla kom i säng sent igår, som alla söndagar. Vilket också gör att starten på måndagmorgon är seg. Det är svårt att få liv i Jennifer. Man måste vara riktigt försiktig så att hon inte blir helt galen. Idag lyckades jag dock med det.
Sen precis när vi ska iväg. Det är då jag ska samla ihop mina saker som smink, nycklar, kontokort och läppglans. Vad mer behövs?
Bilnycklarna är borta! Jag drar ut samma låda 20 gånger för det är det enda stället jag tror de kan ligga dolt på. Nycklarna finns inte där. Jennifer ska ju vara snäll och hjälpa till, hon drar i varenda nyckel och tror att det är rätt. Jag går i alla fall iväg med henne till förskolan för att kunna leta i lugn o ro, men inser på vägen till förskolan att jag inte kommer att hitta nycklarna.
Jag hittar en granne på gatan som jag tigger skjuts av. Sen som icke planerat till jobbet, men jag kom dit i alla fall. Jag hade många övervägningar om att jag inte kommer till jobbet och måste stanna hemma.
Nycklarna har verkligen tagit upp mycket av tankeverksamheten idag.

Det här är så typiskt mig, och jag har fått många goda råd om vad för typ av väska jag ska ha. Ett fack för varje sak..

Det som ändå räddade den här dagen var ju paketet som låg hemma och väntade på mig.Och kort därefter hittar min bästa F bilnycklarna. De låg vid kaffemaskinen.
Vad gjorde de där?
Nu ligger det i alla fall i min väska. Så i morgon ska inget hindra mig från att komma iväg i tid.

Ha en trevlig kväll


Åldersgräns

Jag skrev tidigare (här) om hur åldern för att visa leg på affären höjs i samband med att jag blir äldre. Det är nästan alltid så att jag måste visa leg. Oavsett om jag är på systemet eller på affären för att köpa snus till F.
Nu börjar jag bli så gammal att jag ser det som en komplimang, men tidigare har jag bara blivit irriterad över att se ung ut. Det är väl ett tecken på mognad kanske. Ha ha.

Så i fredags när jag var på ica skulle jag även köpa folköl för andra gången i mitt liv. Varje gång jag handlar varor som det är åldersgräns på känner jag mig som en bov. Till och med när jag ska köpa red bull eller nåt.
Jag uppträder säkert på ett skumt sätt i butiken.
Hur som helst, folkisarna låg i min korg. Kön var lång och jag hamnade vid hyllorna där de också säljer hygienartiklar och plåster.
Hittade superbra grejor för vårtor och torr hud. Superbra vet jag ju inte än, men det känns som att det är superbra.
Tror ni att jag behövde visa leg? Nähä, inte när jag hade säkra PROstuff i korgen. Vårtmedel och medel mot hård hud är tydliga tecken på att man är gammal. Ha ha.
Sköna söndag

Idag är dagen då det inte finns något planerat. Till en början blir jag ganska stressad av det. Men regnet kom med åska och blixt. Då tycker jag att det är så himla mysigt att bara vara inne och mysa. Nu har ovädret slutat men jag har fortfarande lugnet i mig och ska fortsätta söla omkring.
Det finns såklart en massa måsten, att göra. Typ städa, tvätta osv. Men varför? Inte idag. Jag ska nog försöka slappa in i det längsta.
Blogga och läsa bloggar det är vad jag ska göra.

Ett måste som är avverkat är fästingsprutan. Jennifer var duktig, ingen ångest innan, och inget skrik.
Bra va?En ny favorit från Systembolaget

I helgen hittade jag sommarens godaste dryck. Mmmm


Har du smakat den? Om inte, gör det snarast.


Älskling

På promenad

Ytterligare en dag med härligt väder. Jag pratar med F som är på jobbet. Han säger att det är mycket och göra eftersom planen ska undvika åskmolnen och inte kan följa sin flygvägar. Vila åskmoln? Är de fulla eller? =)

Bomp är bättre idag och har inte klagat över någon smärta. I morse när hon fick frågan hur det var svarade hon "bra". Men trodde genast att det ordet skulle göra att hon fick gå till dagis så hon ändrade sig och sa att det gjorde ont.
Senare efter frukost när hon såg barnen ute på förskolan fick hon en idé om att det skulle vara roligt att vara ute. Varför hennes sjukdomstillstånd ändrades direkt till bra igen. Med andra ord: Det är ingen fara med henne. Den här gången slapp hon en öroninflammation. Vilket jag ser som ett stort framsteg, det har aldrig hänt tidigare.

Så vi tog en liten promenad idag. Bompa plockade blommor och hittade en siamestussilago.


Bompas favvolåt

Nr 1 på listan


Snart kan hon hela refrängen.


Hello Kitty

Hittade en rolig sida för de som gillar Hello Kitty. Jag tänker dock inte berätta om den för J. Då blir det till att ta fram kreditkortet =).

De har en tävlig nu iaf. Hoppas det kan leda till mer saker i samlingen.


Min motivering är: Att lättare kunna leva upp till "världens    bästa mamma"


Goodiebag

go morgon!

Jag ger aldrig upp. Nu är jag med i Lindas utlottning av en goodiebag. Please please, säg att turen har kommit till mig.


Klicka på bilden så kommer ni till Lindas blogg!
ZZZZ

I natt har det inte blivit så mycket sömn. Tänk vilka förmågor man utvecklar som förälder? Att man kan höra på sitt barns gråt om det är sjukdom, knissnödighet eller bara gnäll.
I natt var en sjukdomsnatt. Jennifer klagade över öronvärk och hade svårt att sova. Hon tog sig för örat hela tiden och skrek aj aj aj.
Det är inget allvarligt, men jag kände mig ändå så maktlöös och vill bara köra iväg henne till sjukhuset. Men det är inte humant kl 2 på natten. Det blev en alvedon och kramar.
Hon somnade dock till slut när hon fick höra att det bara är en doktor som kan hjälpa henne. Nu ska vi iväg till doktorn.
Men tittar på den här bilden som togs precis kan man inte tro att det är någon öroninflammation.
Kosläpp

Idag ordnade jag till familjekontot. Nu ligger jag nog inte så mycket på minus. Jag har länge haft dåligt samvete för att vi aldrig gör något som familj. Okej, familjen shoppar och städar tillsammans. Men Jennifer tycker väl kanske inte att det är så roligt.
Idag åkte vi iväg på kosläpp. En bit utanför Månkarbo.


     

Jennifer tyckte dock att lammen var bäst. De fick hon klappa. Kossorna hade hon mer respekt för.
A däremot hon plockade mest stenar och skrek med sin medfödda Wiskheyröst så fort hon såg nåt som liknaden ett fyrbent djur.


Förra helgen

Förra helgen var vi iväg på en släktturné. Kändes ganska konstigt att åka iväg utan dator. Men så blev det.

Första stoppet hos Jennifers kusin Malin. Jennifer var nöjd med det besöket och stannade gärna kvar. Till slut lyckades vi övertala henne att följa med.

Det blev en hotellvistelse och en trevlig middag med A som väntar bebis. Efter en stor frukost åkte vi vidare för nästa kusinboost. Fyra kusiner på samma ställe. 

Sötnos

I onsdags var jag iväg och träffade en riktig sötnos. Han var så som en tomte och lät som en liten nöffare. Täppt i näsan redan vid sex veckors ålder.
Det var riktigt roligt att träffa mamman till nöffe med =). Hon är sjukt härlig när hon berättar om saker.
Bland annat om förlossningen där hon skulle sätta sig på toa för att bajja, förstod inte riktigt att det var dags att krysta fram nöffe. Ha Ha.
Morotskatten


Projekt överlevnad

Jag har köpt en paprikaträd som jag nu hoppas kommer ge oss paprikor. Gärna mer än de som sitter på.


Jag är inte känd för att gröna fingrar. Jag kan ta kål på växter snabbare än blixten.

Men med vatten och lite gödning ska det väl gå bra. Wish me good luck


Stora tjejen

Helgen var ganska fullpackad av innehåll för vår del. Och innehållet bestod av shopping tills vi storknade.
Den här gången var nog J och mycket nöjd. Hon fick en ny cykel. Den förra ska säljas.

Jennifer är riktigt stolt över cykeln och hade den gärna i sängen om det gick. Hon cyklar, cyklar och cyklar. Inga stödhjul behövs heller, de fick vi slänga redan förra året.

För mig var det ändå ganske vemodigt med en större cykel. Hon är inte det lilla barnet längre, hon är och börjar bli riktigt stor. I de mer sentimentala perioderna i mitt liv när jag tänker på det så tycker jag att framstegen kan vara sorgeliga.

Snart kommer hon inte vara hemma med oss längre, hon föredrar kompisar. Snart kommer hon inte vilja sitta i mitt knä och gosa på kvällarna. Och vems fötter ska jag gosa med?
Kalas

I söndags var det dags för kalas igen. Den här gången var det J:s bästa vän från förskolan under de första åren. En söt kille, L. De var verkligen bästa vänner och J pratar fortfarande om honom. De älskar varandra och att han ska vara pappa till hennes barn.
När J fyllde år sist fick hon ett sammetskort med hjärtan på. Visst är det gulligt?

I lördags var det J:s tur att välja kort.


Men där gick gränsen. Det här kanske inte funkar på en 5-åring, eller?!


Dålig uppdaterad

Jag har den senaste tiden inte lagt ner så mycket tid på bloggen. Det beror till stor del på min stressande situation.
Men ingenting blir ju bättre av att tänka på det, så idag har jag faktiskt tagit mig tid för bloggen. Jag tycker ju att det är roligt.
Det blev ingen träning som planerat idag eftersom F och P skulle iväg till Globen på Avanzakväll. Jag är lite orolig över vad det är för affärer de nu har gjort...Tänk om det drabbar min shopping?


Det som aldrig fick hända

Men nu har det hänt. F har köpt träskor, han tycker att det ingår när man bor i hus.
Det här hände ju för några dagar sedan. Jag har inte kunnat prata om det tidigare, har nog varit i behov av tid för bearbetning
Nu är tiden inne. En viktigt sak som vi har kommit överens om är att skorna lämnar ALDRIG tomtgränsen.RSS 2.0