Paddan ska vara fin in i det sista

Idag kunde jag inte hålla mig längre. Herregud det är ju skorea och jag har inte besökt en skoaffär på veckor.
Så idag tog jag en snabbis och hittade ett fynd. Få se hur länge jag använda skorna, men de är snygga iaf.Ett köp som jag inte kunnat dölja för F. Men han vet att det är ett reafynd =)I övrigt har jag väl haft en okej dag. Inte mått så jättedåligt, i alla fall inte vad jag kan minnas. Kanske kanske att det är över.
Jag kom upp i tid i morse och det måste bero på att jag åkte hem tidigare igår för vila. Får se hur det går i morgon.
Det är fullt upp på jobbet, och det är mycket man vill hinna med innan semestern. Men men, jag gör väl det jag hinner.


1:a presenten

Idag fick jag, eller rättare sagt bebisen, sin första present. Den har Jennifer gjort och det är ett fint armband. Ett armband gjort av en toarulle. =)Morsan mår fortsatt skit. Har suttit i valet och kvalet om vi ska iväg och göra Cub-test. Men va f-n, nä det blir inget. Jag lägger hellre pengarna på skor eller nåt. Jag är egoistisk när jag tänker att det är en frisk lilten krabat vi kommer få. Men det känns som det. Chocken blir djup om det motsatsen visar sig. Men det är inget man ska oroa sig för nu. Nu ska jag väl njuta av att jag är gravid och magen växer. Ha Ha. Jag njöt en eftermiddag sen fick jag nog.
Hormonerna rusar i kroppen och ett stort irritationsmoment jag har nu är ljudet av dieselbilar. Jag blir helt rasande när jag hör en dieselbil. Jag börjar tvivla på mitt psykiska mående? =)Mysig
Illa

Det är söndag, redan! I helgen har vi haft gäster. Och då menar jag gäster,  7 stycken. Det fanns inte så mycket utrymme för mig till vila, men å andra sidan var jag heller inte så värdinnig av mig.
Jag mår skit mest hela dagarna. Det bästa som finns är att sova.
Egentligen vill jag bara vara ute och sola, det är ju verkligen kanonväder nu. Men värmen gör att jag känner mig svimfärdig.
Trots att jag bara är i vecka 7, så finns det en liten mage =) Om man inte vet om att jag är gravid kan man lika gärna ta mig för att vara fet. Så jag hoppas att magen jäser i en snabbare takt.

Mitt liv kretsar nu faktiskt bara om illamående hela tiden, det känns som att det är jag. Illamående Maria.
Hormonerna rusar i kroppen, blir rörd när någon hoppas på att jag ska må bättre snart. Hur stört är inte det.
Lika säker på hormonrusning är jag dock inte när jag kommer till jobbet. Jag tvivlar på att jag kan göra ett bra uppdrag och övervägde att lämna det igår.
Kanske kanske är det hormoner.

Jennifer och jag har mycket konflikter just nu, vilket beror på att mitt tålamod är 0. Jag går ständigt runt med dåligt samvete. Det är nog inte vi som har konflikter, det är jag som har konflikter med henne.
Hon har ju tidigare sagt att hon tycker det kommer bli ganska jobbigt med ett syskon, men vad hon inte vet är att hon ska stå ut med mig de första nio månaderna. Om jag inte bråkar på henne så är jag frånvarande eftersom jag sover. Usch vilkel dålig mamma jag är just nu.
Jag orkar inte leka heller, vi spelade lite fotboll idag. Jag avbröt matachen efter två minuter. Jag är en psychomorsa. Förlåt Jennifer!

Något som jag har ännu svårare att förhålla mig till är hennes irriterande kompis. Hon är här och uppmanar J till att fråga efter godis, glass, bada i poolen m m. Herregud din oförskämda lilla donna. Lägg av!
Jag är inte ens snäll mot henne.


Vad är det för ett monster jag har i magen?!?!?!Syskon

Ja, så är det. Bompa ska bli storasyster!

Känslan är underbar, men ofattbart. Efter tre års försök att få ett syskon bestämde vi oss för att acceptera läget. Att inte glömma Jennifer och hennes barndom. Vi skulle koncentrera oss på vår lilla familj och skämma bort henne till max.
Men av någon anledning tog jag ett test förr förra söndagen, och det visade +. Snart därefter insåg även psyket att jag var gravid. Så då kom illamåendet direkt.
Så nu går jag mest runt och bara mår illa och är satans trött hela tiden. Men jag är fortfarande glad.
Fredrik flyttar nog snart ifrån mig, för mitt humör är vidrigt och jag kan till och med bli irriterad på hans röst enbart.
Jag tjatar om mat hela tiden. I helgen åt jag säkert sju korvar på en dag. På vågen vågar jag inte ställa mig.

Nu är det bara att hoppas på att det går vägen. Men jag känner mig oförskämt säker på det. Om nu någon liten rackare har lyckats hålla sig kvar och befruktats så sitter den nog där!


Clown
Coop

Jag trodde aldrig att jag skulle ens titta på skor på Coop. Men så blev det. Kanske ett tecken på ålderdom, jag vet inte.
Jag har till mitt försvar än att det dock endast handlar om barnskor. Jag hittade tre par söta skor där sist. Jennifer gillade dock bara ett par.

Det är en befrielse och livskvalitet att få gå runt bland skor.

Coop is da shit!


Rösta på mig!

Tävla med Husman Hagberg - vinn en kamera
Rösta här så att jag vinner en kamera nån gång!
Jag kan inte sova

Det är stört. Jag kan inte sova. Varför? Jag behöver det.
Jag har suttit två dagar på jobbet och matat arbetsrätt, mitt huvud klarar inte mer. Ändå är det omöjligt att sova.

Nu har jag bäddat i soffan för att jag tror att jag ska bli akut trött och bara slänga mig omkull. Kanske sitter det för mycket dåligt samvete på mina axlar.
Saker som man borde göra, men som man inte hinner av helt naturliga skäl. Prestationsångets kan det vara, självklart blandat men andra saker.

Jag tror att jag behöver semester! Men det behöver vi nog alla!

Huvudvärken är på ingående, det kommer bli en rolig dag på jobbet!

NOT!!!!


Bloggen

Det var ett tag sedan jag bloggade. Men vill gärna komma igång igen.
Men innan jag fortsätter bloggande ska jag nog vänta någon dag till.Bortskämd

Tidigare i veckan när J och F var lediga var de iväg till ett centrum. J ser BR, leksaksaffären. Hon tar sin pappa i handen och säger:
"Kom, jag måste in dit (BR) och titta vad jag hittar".Bort med kalorierna

En upplyftande dag.
Precis blivit väckt vid åtta. Det är grusigt i ögnen och det enda jag tänker på är att få sova.

Då säger Jennifer så här till mig:
"Din rumpa är för stor för toan, mamma"


Nya möbler

Idag hände nåt som jag inte hade räknat med. Jag och F fick shoppa loss på Mio och svärisarna betalade. Visst är det underbart.
Jag är så ooerhört tacksam och glad! TACK


Reklam kan vara roligt

I alla fall här hemma hos oss. Vi gillar:
Sveriges dag
Vänt på dygnen

God morgon! Nu sitter jag här ensam i soffan tidigt på morgonen. Att F inte sällskapar är väl okej, han har jobbat natt. Men den andra pluttan, hon sover och sover.
Sedan förra helgen då hon var ledig några dagar extra har hon vänt på dygnet totalt. Förra lördagen när vi var hos grannarna somnade hon vid halv tolv. Jag väckte henne elva på söndagen. Men de hade roligt.
Hon och S lekte att de var i Turkiet. De stängde in sig på toa en stund. Jag förstår varför. De hade tömt solkrämen på sina tunna nätta kroppar. De var VITA. Inget annat än vita. OMG! Det är ju inget som man smörjer in i kroppen bara och sen är det borta.
Nakna var damerna med. De fick order om att gå upp på S rum och hittat något att sätta på sig. Ner kommer de med bikini och baddräkt. Sedan smiter de ut och går runt huset för att kunna leka i lekstugan och hoppa studsmatta.
In kommer de mer röda än vita. Det var ju inte så varmt vid åttatiden på kvällen.
Solkrämen är slut, så vad kan de nu hitta på? Det finns ju tvål på toaletten, varför tänkte jag inte på det. En tvålflaska senare står båda tjejerna i duschen och löddras av. De duschar en lång stund. Sen märks det att klockan är mycket och de är trötta. De börjar slå varandra med duschslangen.Lilla skruttan har ju även varit sjuk i veckan. Hon har haft både mask och migvirus, kräktes och kräktes hela tisdagkväll. Min syster var här på besök, vilket kanske inte var den bästa valda dagen med tanke på alla kräkningar.
Men jag är glad att hon var här! För det var hon som fick torka kräket i köket, varken jag eller F fixade det.
Tack sys!

Nu blir det nog till att väcka Bompi så vi kan åka iväg och handla. Sen ska jag vara ute i solen hela dagen.

Ha en trevlig dag!


Mysigaste


Sommarfest

Hela veckan har Jennifer pratat om sommarfesten på förskolan. Den var igår och Jennifer missade den.
Med mask och magvirus blev hon hemma istället.
Jennifer försökte verkligen vara frisk för att få gå. Men då hon var likblek i ansiktet och kräktes upprepande gånger var beslutet inte så svårt.

Därför ordnade vi en egen sommarfest på gården ikväll. Jag skulle åka hem tidigare idag, just för sommarfesten.  Men blev sen som vanligt. Det dåliga samvetet som mamma slog in direkt.Jag stannade till på vägen för att köpa lite creme fraiche. Det blev min dyraste ever. 135 kronor för 2 dl.

Tidningsstället var för inbjudande att jag inte kunde låta bli. Hittade en trädgårstidning, måste ha.
Tidningen var inplastad och en annan tidning följde med som bilaga. Det var vad jag trodde, tills jag öppnade.
Det är året runt tidning med trädgårstidning som bilaga. Den var ju vänd åt fel håll i butik. Hur tantigt är inte det här? Nästan så att jag vill åka tillbaka och hitta på en story om att tidningen var till farmor eller nåt.
RSS 2.0