Stickat

Som jag berättade igår kom jag ju ut från garnaffären med det dyrare garnet och de gigantiska stickorna. Det ska ju bli en mysig filt till bebisen.
Enligt tidningen ska det gå åt 6 nystan, jag köpte bara tre. Tänkte att jag ändå har nåt att göra ett tag. Ett tu tre så var ett nystan slut, jag är inne på mitt andra. Men fint ska det bli!Slutresultat kommer senare...


Så sött

Idag så har jag kanske pustat och stånkat mer än vanligt. Till Jennifer sa jag "Åh vad jag är tjock".
Med sin lenaste och mest förstående röst frågar hon: "Är det jobbigt?Ja, det är jobbigt att vara tjock. Men jag är så oerhört glad av att vara det just nu. Så länge som vi kämpade och försökte. Bebis, du skulle ha varit här för längesen. Nu är det bara några månader till, sen träffas vi. Ett ögonblick, jag längtar efter varje dag.

Men gravid, det kommer jag aldrig bli mer. =) >3Kritik av en 5-åring

Igår var det en mamma- barn dag. Den var helt toppen, vi hade egentid på san utan konflikter. Bompa har verkligen stort tålamod när jag är i affärer.

Vi började i garnaffären för jag skulle köpa garn till en kudde som jag ska sticka. Men bland miljoner garn kunde jag inte hitta rätt. Tidigare hade jag tänkt att jag skulle sticka en filt, men insåg att kostnaden skulle ändå bli drygt 500 kr. Men vad var det jag kom ut med? Precis, garnet som ska vara till filten.

Sen blev morsan hungrig och vi hamnade inte helt så otippa på Mc Donalds. Smarrigt. Där var det ju så klart lunch för hela Uppsala och anisktsmålning.
Bompa skulle så klart ha, så jag vi tålmodigt vänta. Jag hade sämre tålamod än henne. Jag frågade nog henne fyra gånger i väntan på hennes tur om hon inte kunde tänka sig att hoppa över det. Men icke, jag nådde ingen framgång.

Det blev två fjärilar på kinderna. I bilen hem granskade hon fjärilarna noga och kommenterade:
- Hon gjorde lite fel faktiskt.
Jasså, vad menar du frågar jag.
- Prickarna sitter inte riktigt där de ska

=)

Självklart lämnade vi ju stan med ett par skor. Det var längesen jag hittade skor på Vincent, men det gjorde vi igår. Det blev ett par Ugg-Vincent.
En självreflektion: Sen jag återupptog mitt bloggeri har det faktiskt bara handlag om skor.


Slösa vs. spara

Äntligen, efter flera månaders blogguppehåll så gör jag nu ett inlägg. Bebisen växer i magen, jag växer ännu snabbare. Jag mår så där men har snart en Thairesa att se framemot.

Barnrummet är inte i ordning än. Men sängen är klar. Det är nog Sveriges dyraste Íkeasäng. Jag fick den braiga idén om att den skulle bli svart. Jag läste i en mammatidning att bästa resultat får man om man sprayar sängen. Vilket vi skulle göra!

En flaska, två flaskor... och 10 flaskor senare var sängen svart. Till ett pris över 1000-lappen. Oooops, så det kan gå.
Nu vill jag ju också måla och och tapetsera men Fredrik är inte så het på det längre, jag kan inte förstå honom! =)

Tidigare hittade jag också ett par ursöta UGG-stövlar som bebis borde ha när bebis åker hem från förlossningen. Men samma Fredrik fick nåt psykbryt när jag berättade priset, 750 kr. Jag kan inte förstå honom.
Jag har gått över till budgetalternativet. Jag har stickat ett par sockor.

Så det blir nog mer stickat. För det är ju riktigt roligt när man inser att det faktiskt föreställer det motiv som man från början planerade.

Idag så ska jag iväg till garnaffären och köpa på mig garn.

Senare blir det pizza med EPA-familjen.


RSS 2.0