Två mot en

Idag har det varit en sjuk dag på jobbet. Jag har verkligen inte hunnit reflekterat över vad jag har varit med om ens. Men å andra sidan finns ingen tid till det nu heller så jag går vidare.

När jag kom hem var Jennifer i full gång med att göra TV av kartongerna från skorna som inhandlades i helgen. Hon gjorde tre stycken. En till pappa, en till mamma och en till henne. Iofs så var det tv med tv-spel. Man kunde välja.Sen var kartongerna slut och hon kom till mig och viskade:
- " vi måste köpa mer skor, så att vi kan göra mera TV".

Det är väl helt underbart`Nu förstår hon sin vinst med att köpa skor, hon får kartonger. Jag skulle ju aldrig säga nej till att köpa skor. Så jag tyckte att hon skulle berätta för pappa. Vem kan säga nej när ens barn vill ha kartong för att göra TV? Jo, F.

Då kom hon tillbaka till mig o viskade

-" Vi tar pappas bil och köper skor, men vi säger det inte till honom".


Igår var hon också helt underbar när hon helt plötsligt blev sentimental och kom fram och kramade och pussade på mig.
Dagen innan var inte lika underbar då hon hotade med att ringa polisen för att hon inte vill sova.
Men då när hon kramade och pussade på mig sa hon
- Jag ska aldrig ringa polisen och säga att de ska panga min mamma och pappa.


Jag är glad att jag får leva!Princessbordet ska säljas

Det har varit en lång process, men idag bestämde jag mig för att princessbordet i Bompas rum ska säljas. Det är så fint, men hon använder inte bordet. Och då kanske det är bättre att det kommer till nytta hos någon annan miniprincessa.

 

 


Mmmm

Det blev inte så mycket lagat till mat idag. Istället mixade vi ihop en fräsch sallad och värmde lite pitabröd. Perfekt i sommar när man ska iväg på picknick.I morgon ska jag njuta av solen hela dagen och därefter blir det grillning.


Kalla vindar

Nu är vi hemma igen efter en tur på stan. Mycket folk, det är häftigt vad folket bara väller fram ur alla hörn så fort solen visar sig.

Inomhus blir man verkligen taggad för att vara ute och man vill att allt ska hända ute. Vi tänkte först frukost ute, men det blev kaffe istället.
Det fanns inte ett moln på himlen. Så fram med stolsdynorna! Hej o hå vad vi var glada. Tills vi sätter oss så kommer alla molnen fram och kalla nordanvindar suger tag i oss.
Jag som fryser för ingenting snabbar mig in. Solen kommer fram igen, såklart.

Istället för köpcentrum valde vi stan, det är ett vårtecken. Men det fanns ju 100 000 till som hade tänkt så. Hur som helst så var vi på jakt efter skor. Och skor blev det.Fem eller sex par! NICE!!!Bråket började dock redan i första skoaffären. F anser att man går till en affär och där får man ta det man behöver och välja det bästa av situationen. Riktigt så tänker inte jag.
De andra kunderna runtomkring undrar nog hur vi har det, som gafflar så på varandra i en affär.
Ha ha!

F tror ju dessutom att nu är skorna för säsongen handlade. Men det han inte vet är att det precis har börjat!


 


En fredag som inte var sig lik

Vad var det som hände igår?
Natten till torsdag sov jag nästan ingenting och tänkte att jag skulle somna redan vid sex igår kväll. Men så blev det inte.
F skulle iväg och jobba natt och åkte vid halv tio. Jag började läsa bloggar och hittade en som fick mig att gråta i timmar. Jag läste hela bloggen med en gång, Lindahs blogg. Jag hittade den genom Vimmelmamman.
Lindah skriver verkligen direkt ur den hemska verkligenhet hon lever i. Hon är ensamstående med två barn, äldsta sonen har drabbats av cancer. Hennes pappa dog för en månad sedan, i cancer. Beskedet om cancer kom i slutet av 2009.
En blogg som berör.                            

När tårna var torkade vid halv tolv började jag läsa.Mycket bra bok.


Nu är det lördag morgon och jag känner mig rätt mosig. Men jag börjar förstå varför.

Time att göra en make over. För så fort F kommer hem hoppas jag på att han håller sitt löfte. VI SKA KÖPA SKOR IDAG!Affär

Idag har vi verkligen inte gjort mycket nytta. Vi har sunkat framför tv:n halva dagen. Spelat spel och tittat på Ice Age 3. Ice Age filmerna är verkligen hennes favoritfilmer. Hon tittar om och om igen.

Ute kan vi inte vara så det gäller att hitta på något att göra inomhus, som inte tillhör städning och tvättning.

Jennifer ville leka affär. Den bästa butiken nånsin, allting kostar en krona. Kanske inte så lönsam för henne som butiksinnehavaren, men jag gjorde många bra affärer =)- Tycker du att det är roligt att jobba i affär?

- Ja, får då måste man jobba ibland.Shopping

Nu börjar det närma sig påfyllning på kontot. I samband med det haglar rabattkupongerna ner i postlådan.
Det är ju som gjort för att det ska shoppas intensivt varje månad...

Poker DM

Nu är jag anmäld. Jag vill vinna!
Upprörande

Tänk dig att du är arbetslös, dina vänner arbetar. Du är helt ensam på dagarna. Vad ska du göra? Kanske starta tv:n för att kolla på nått vettigt.
Och då är det nåt dåligt Ring o ling eller vad det heter, vilka vägmäkren är de rätta? Det är ju helt hysteriskt. Hemska tanke.


Eftersom jag är hemma idag känner jag av lite hur det är. Jag förstår människor som blir galna och sjuka, hur roligt är det att vara hemma?

Och ännu värre är att jag sitter och försöker komma fram till vilka vägmärken som är de rätta. Helt stört.


VAB

Nu när alla lämnat VAB:träsket så då kommer jag dit. Varför?

Jennifer är sjuk, hon snarar och har feber. Bara det inte är örininflammation på gång.

Ha en bra dag!

LyckaDet här väl lycka?

Det är måndag morgon, klockan är kvart i sju på morgonen. En femdagarsvecka väntar framför oss. Måndagar till höra inte en utav mina bästa dagar. Men när jag vaknar och möts av det här då blir jag glad.
Familjens hus leveras! De står ute med sina två barn- Tidigit på morgonen för att se när huset sätts på plats. Frukosten får barnen äta i vagnen.
Förstå vilka förväntningar familjen ha och längtan av att de flyttar in i huset. Är det inte underbart?Hamstra

Det brukar alltid finnas något som vi är bra på att köpa mycket av. Ibland är det pasta, nästa gång är det kaffe eller shampo.
Men just nu tror jag faktiskt att det är tandkräm. Se här vad jag hittade i badrumslådan här nere.


där uppe har jag inte kollat än. Många tuber blir det...


Buzzador

Nu kom mitt andra paket iniom kort. Den här gången är det tandkräm som gäller.
Sensodyne som är bra för ilningar.


Lördagsmys

Det blev inte så mycket fredagsmys för min del den här helgen. Jag förlängde min vecka med fyra timmars jobb även på lörda´n.
F var hemma med Bompa. Det kändes mycket konstigt att vara på kontoret när inte en människa var på plats. I alla fall inte på min våning.

Men ganska bra ändå, för det var städat när jag kom hem. Sen avnjöts hämtmat och gott vin.Vem vet, snart är kanske de goda dagarna slut. Allt för en vulkan. Snälla snälla Island, sprid inte mer ont i här i världen.

Det fanns en grymt bra kommentar på di.se. Det var någon som skrev att Island är skyldig många i världen en massa cash, men de har tydligen missuppfattat det och spridit en massa ash istället.

Till en början var den inställda flygtrafiken inget som oroade oss. Men i helgen när vi tänkt mer på vad den kan göra så är vi faktiskt lite oroliga nu. F kan ju bli av med jobbet om vulkanen inte somnar snart. Det här kommer bli en värre kris än lågkonjukturen. Reinfeldt vad tänker du göra?


Kallt

Det är härligt med helg. Men den här helgen känns inte så härlig som jag önskade. Det är regnigt och kallt, F jobbar och det finns inte tillräckligt med pengar för att köpa allt jag vill.

Jag och Bompa åkte i väg till Uppsala med 2/3 av EPA-familjen. Första stoppet med vrålåket, Mercan, blev på toys´r´ us. Kalasdags igen och presenter ska inhandlas.
Jag är inte 3 längre, men tycker att det är ganska roligt att gå omkring och kolla i leksaksaffären ändå... Hittade en Barbie för 550 kronor. Gräsligt...

Vad som står på tur o köpa är en ny cykel, ny sparkcykel och en hjälm. Förutom all annan leksaksutrustning som behövs. Dessutom är vårgarderoben inte uppdaterad tillräckligt. Jag tror inte F har förstått vilket stor uttag jag behöver göra snart.

Snart dags för en tacokväll hos EPA. Jag hoppas vinet står på kylning.


Trevlig kväll!

 

This is me

Den ska väl inte följa med hem igen, eller?!?!?

Testat


Gillar inte så mycket. Läggs liksom ovanpå huden. Men moussekänslan gillas.

Jag ska nog snart testa lily lolos mineralsmink snart.


PåskäggEn påsk utan målade ägg är ingen påsk!


Göteborg

Jag älskar verkligen Göteborg. Jag njuter verkligen av staden och går runt med ett leende på läpparna hela tiden.
Det är nog staden för mig...
I fredags var vi på Joe Farellis med Fs vänner. Och det var hur trevligt som helst. Jag tror jag satt tyst i fem timmar och bara njät av dialekten. Hur sjukt är inte det??


Jag var nära och ringa Anso, min vän, för att höra om hon var på planen. Men förnuftet mitt sa att man inte ska väcka en gravid kvinna mitt i natten. Det fick bli ett MMS dagen efter istället..


Var är våren?

Inte här hos mig i alla fall. Idag snöar det igen.

Nu var det väldigt längesen jag bloggade. Ett tag trodde jag faktiskt att jag skulle lägga ner min blogg. Men nä, fy vad det skulle vara tråkigt.
Anledningen till att jag inte bloggat på senaste beror nog på min trötthet. Det har hänt väldigt mycket på jobbet och nu har jag nya arbetsuppgifter som gör att jag lever som IQ fiskmås igen. En känsla jag inte gillar.
Jag har tidigare aldrig sett mig som en trygghetsnarkoman, men jag är en sån. En mycket stor sådan dessutom.

Så nu är jag som en fågelunge som lämnar det trygga boet. Men det ska man väl göra ibland för att möte nya utmaningar och utvecklas?
Hur som helst tror jag att det kommer bli roligt, bara jag kan lämna min gamla uppgifter och koncentrera mig på det nya.

Påskhelgen har varit bra. Bompa Och S var påskkärringar i torsdags. De samlade på sig en massa godis...De var så söta!. Jennifer hade gjort påskkort hela dagen. Vardagsrummet var helt kaotiskt.
Tyvärr så var alla korten med hem. Bompa hade glömt att lämna korten =)
Men mumsa godis de glömde dom inte bort....Mitt nästa, kanske...

Förra helgen var vi igär till MediaMarkt och spanade läget. Jag vill så gärna ha en systemkamera. Istället hittade jag det perfekta kylskåpet för mig. Det här hamnar på vill ha listan....
RSS 2.0