Furuvik

I måndags åkte vi på spontanresa till Furuvik, allt för att jag inte skulle bli galen hemma. Nu börjar det bli dags igen för utflykt.
Men måndagen var trevlig, men dyr. Herregud vad allt kostar. Vi åt en riktigt bra lunch på Furuviksbrygga för en dyr slant, men avslutade dagen med en hamburgare på en skabbig pizzeria.
Hur som helst så var dagen bra.
Måste ha

Igår läste jag min första gravidtidning. Förra gången var det desto fler. Men jag kom på att det finns ju lite smarta shoppingtips. Vilket så också fanns i gårdagens tidning.

Den här boken är ett måste i bebisens rumPekboken för lite finare barn, så cool! Boken kan ni köpa här!

JAG MÅSTE HA!!


Understimulerad

Jag o Bompa har inte varit utanför dörren idag ens. Men det har ju också visat sig. Bompa har varit helt galen.
På tidig eftermiddag fick jag slänga in henne i duschen. Det kostade en del tvål och vatten men det var det värt.
Vem kan stimulera denna galning?

Sommaren slut?

Senaste inköpet
Gravidläget

När jag blev gravid så planerade jag för att blogga varje dag för att dokumentera vad som händer osv.
Men bloggande har verkligen varit minimalt. Men å andra sidan, vad skulle jag ha bloggat om?
De tidigare veckorna har ju faktiskt bara bestått av illamående.
Det börjar dock gå över, men som förra gången avlöser det ena det andra. De senaste dagarna har jag någon mystisk smärta i magen, på vänster sida.
Jag har googlat en del och hittat alla möjliga tillstånd. Allt från missfall till växtvärk. Det går inte att beskriva smärtan men det är värst när jag ska byta ställning, från sittande till stående. Och då passar det bäst in på diagnos: växtvärk.
Om F skulle sätta diagnos på mig skulle jag få: hypokondri. Men den här gången borde han imponeras av mig. Annars tar jag alltid i med de värsta och farligaste diagnoserna, men inte den här gången.

Varför jag inte ringer sjukvårdsupplysningen eller söker vård? Sjukvårdsupplysningen litar jag inte på, ibland är de bra. Men många gånger är svaret att återkomma om det inte går över. Att söka vård för mig är totalt meningslöst. Jag kan söka för vad som helst och ändå visar alla prover och undersökningar på att jag är superfrisk.
Mmm jag kanske är hypokondriker? =)
Men nä, det är jag inte. Vi planerade ett syskon för över tre år sen, men vad hände? Inget. Vi utredde oss på Linnekliniken och vad säger dom? Jo att allt är så bra och de kunde inte förklara varför det inte blev någon bebis.
Nu, året efter då lyckas vi på nåt otroligt sätt.
Så jag hoppas innerligt att det kommer gå vägen.


Gaddar

Jag gillar verkligen alla saker från Kids Concept. Det här är det senaste köpet
Väntar

Idag hade jag fått ihop så många poäng som krävdes för att fådessa snygga ljusstakar från George Jensen.Tävlar

Nu är jag med i utlottningen av en kittyring.

Något för Bompa har jag tänkt.

Vill du också vara med? Klicka här. Ringen kommer från Gniztra.comInskrivning

I fredags var vi på inskrivningsbesök hos barnmorskan. Hjälp vad papper och broschyrer man får.


Jag har en hel del sommarläsning.

Allt gick bra, jag har ju slutat oroa mig för prover och sånt. För så fort jag går till doktorn så är ju allt bra. Alla mina värden var toppen.
Jag uppskattade min vikt till 54 kilo. Men jag fick ändå ställa mig på vågen. Och det var ju roligt, för jag vägde ju faktiskt bara 50 kilo. Efter så många år är min självbild fortfarande ganska skev.

Nu är det bara att vänta till 20 september då det är dags för ultraljud. Sen blir det besök hos barnmorskan i vecka 25. Bara det inte krockar med Thailand.. Måste genast räkna efter.

Fick uppmaningen om att gå upp i vikt av barnmorskan, men hur ska det gå till? Jag kan inte äta mer än vad jag gör. Jag kan inte röra mig mindre för den delen heller, då får jag ju blodproppar.

Mitt illamående börjar avta, med undantag för igår. Då mådde jag skit hela eftermiddagen. Nu mår jag okej, förutom att jag behöver nåt att äta. Hela huset ligger o sover så här sitter jag med ett yoghurtglas och är totalt otillfredsställd. Jag vill ha frukost nu!

Hoppas att den här dagen bjuder på nåt spännanade att göra, gårdagen blev tråkig.


Fiska

Kl 22.40 då undrar Jennifer om vi kan gå till stranden och fiska med hennes spö.Planerar

Om allt går som det ska så kommer ju bebisen mitt i kalla vintern, februari. Och då måste man ju både vara snygg och varm när man åker hem. Visst skulle väl ett par UGGisar vara coolt?Dessa finns att köpa här.Jennifer talar

Häromdagen när vi var nära döden på grund av värmen, önskade vi oss ett kallare land. Jennifer föreslog att vi skulle åka till Norrland eller Torskland.


Depression


Tjafs varje morgon. Jag plockar fram kläder, hon gnäller och skriker över valet. Allt jag tycker är fint tycker hon är fult.
Hela dagen kan verkligen vara förstörd om hon blir tvungen att bära kläder som jag har valt. Jag blir lessen på ögat.
Det går inte längre att handla kläder till henne om hon själv inte är med och bestämmer. Va f-n, hon är snart fem år, varför denna beslutsamhet?
Dessutom säger hon att hon ska bygga bilar när hon blir stor. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig om min lilla prinsessa.
Gårdagen i bilder


Skogspromenad

Igår kväll tog vi en sen promenad för att plocka lite blåbär.
Det fanns massa goa bär!


Frukost

Dagens viktigaste måltid sägs det. Vi skulle iväg o handla igår. Men vem vill sätta sig i en bil och dra iväg till en affär när det är sol och 30 grader varmt ute? Inte vi i alla fall.
Så därför straffade det sig idag, ingen smarrig frukost i sikte. Så nu gör jag listan lång på allt som ska handlas.

Jag längtar efter min fredagsfrukost
Testat

Jag har tidigare bara använt Depends kit. Men nu har jag testat Isa Doras, vilket var minst lika bra.

Isa Dora har säkert funnits länge, men det det länge sen jag hade naglar att fixa med. Det är tack vara bebisen som de växer som jag vill.
RSS 2.0