2012

God fortsättning! Hoppas att ni har haft en härlig jul! Det har jag i alla fall. Känns som en evighet sedan jag bloggade, och mycket riktigt. Det är två veckor sedan jag lyckades ordna ett inlägg.

Det händer för mycket här hemma på golvet, bokstavligt talat. David kräver att jag ska vara med hela tiden på golvet. Är jag inte i närheten drar han snabbare än nånsin till stereon för att vrida på rattar och trycka på knapparna.
Jag vet ju nu varför mina byxor nöts i baken, sitter och hasar på golvet dagarna i ända. Hur min rumpa kommer se ut om ett tag vill jag inte veta! =)

David och övriga familjen är fortfarande oense om att sova. Han tycker inte det är speciellt skönt. Men under julhelgen visade han ändå på att det faktiskt går. Han vaknade inte förrän 06.45 fem eller sex dagar i  sträck. Men sedan två dagar tillbaka är vi tillbaka på ruta ett.
Han har börjat visa att mössan ska sitta på huvudet, strumporna på foten och sladden i väggen. Häftigta framsteg. Han har även stått rakt upp och ner i korta stunder, så nu väntar vi bara på första steget helt själv.
David fick en gåvagn i julklapp, en uppskattad present, bara han lär sig att svänga med den. För när han har kört in i väggen så drar han bara vagnen in i väggen om och om igen.

David busen Andersson! Vår härliga lilla grabb!Jag hoppas på en massa inlägg från och med nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0