Plötsligt händer det

God morgon, här fotsätter regnet att ösa ner. Okej, det regnar inte precis nu, men det är grått och mörkt ute. Idag blir det innemys med latte och tända ljus.

David har tidigare inte gillat magläge till för någon vecka sedan. Han har blivit supersnabb på att rulla över till mage, men han har inte tagit sig vidare, alltså rullat tillbaka.
Han har inte ens försökt att rulla tillbaka till rygg. Så jag har trott att det är något han struntar i, han vet ju att någon lyfter honom till rätta när han protesterar.
Men så igår kväll när han skulle somna så hände det, han rullade från mage till rygg. Han bara slängde upp armen och överkroppen för att rulla runt, och det funkade.
Det var precis som han alltid har gjort det. Skumt hur små barn lär sig saker. De övar inte med en massa misslykanden innan de lyckas. Utan de bara väntar tills de kan! Helt otroligt.

Nu sover han sin första nap i alla fall. Jag försökte få i honom lite gröt innan, men det var ett misslyckande. Däremot var vattenflaskan roligare.




Kommentarer
Postat av: Frida Bladh Rydén.

Hejsan!

Ifall du skulle vara intresserad av en ny design så säljer jag för otroligt billiga priset, läs mera här :

http://fridabladhryden.blogg.se/2011/august/ang-design.html#comment

puss

2011-09-13 @ 16:46:39
URL: http://fridabladhryden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0