11 månader

Med risk för att låta som alla andra, men hjälp vad fort det har gått. Idag är David 11 månader och det är snart dags att fira en ettåring. Vart har alla månader tagit vägen?
Killen har blivit stor och han har lärt sig en massa saker. Faktiskt en hel del, förutom att sova!

Igår hörde jag klart och tydligt att han sa "titta", han viskar när han pratar. Och upprepar sig gärna.
Andra ord är "där" och "datt" (katt).

David drar gärna av sig sina strumpor, när han försöker få på strumporna igen så trycker han med strumpan på tårna.

David är en liten fegis, han kan stå utan stöd, men så fort han kommer på att han gör det, sätter han sig ner. Några steg har inte kommit än. Men han behöver inte mycket stöd i från gåvagnen eller gåbilen. Jag hoppas att de första stegen kommer snart.

Mamma är just nu det bästa i hela världen, och att få bli buren av mig är guld! Så fort Jennifer kommer för att kramas eller bara sitta hos mig, kommer David snabbare än nånsin för att trycka bort henne. Det är inte samma konkurrens om pappa, än.

Det här med att sova är ju bara skit! Hans goa period då han sov till kvar i sju är borta, nu är vi tillbaka till 5-slaget. Han skriker inte så mycket när vi lägger honom för att sova längre, och det är skönt. Han gillar också faktiskt att vila mot bröstkorgen när han blir buren. Det har hänt flera gånger nu att han faktiskt somnat i famnen.

Att åka bil och är också vidrigt. Det har alltid varit en pers för honom. Ibland kan vi komma någon mil innan han strejkar, men ibland hinner vi bara några hundra meter.

David är nog ett litet mer krävande barn. Eller kanske inte, men mer krävande än vad Jennifer var. Henne kunde man göra vad som helst med och hon bara följde med och anpassade sig. David kanske är mer som barn i allmänhet, men för oss känns det som ett krävande barn. Energi och vilja till tusen, vi hoppas att han lever ut sitt nu och blir lugnare med åren.
Sen att David har två "bekväma" föräldrar gör ju sitt också....

Men vi är så tacksam för att David är här med oss och att det blev du "mot alla odds"


Kommentarer
Postat av: Zandra

sv: Min helg har vart väldigt bra, hoppas din också har varit det :)

Om jag ska vara ärlig så vet jag faktiskt inte för hela min design är en gratis design som man kan ladda ner

2012-01-22 @ 11:49:11
URL: http://zandrajonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0