Sköna söndag

Go morgon!

Den tråkiga regntrenden verkar hålla i sig. Men vad gör det, när man kan vara inne med gott samvete. Helgen är snart över och vardagen börjar tränga sig på. Boffen har gått tre dagar i förskoleklass, vilket fungerar toppen. Det var lite ångest i början, eftersom hon fick börja i en klass där hon inte kände någon. Alla hennes kompisar från området och förskolan går i den andra klassen. Ganska klumpigt faktiskt att låta en stackare hamna själv.
Men eftersom hon redan hittat kompisar i klassen så har det här nog bara stärkt hennes självkänsla och självförtroende. Det gäller att hitta det positiva i allt.
Nu när skolan börjat märker man också vilka klädbehov som finns, varför fredagseftermiddag innehöll mycket shopping till Boffen.
Hon har inte shoppinggenerna efter mig, för efter en stund säger hon
- Måste vi shoppa mer, vi har ju redan handlat supermycket.

Mer blev det, gympakläder, skor, gympapåse m.m. Sen läser man veckobrevet från skolan som berättar att det inte blir någon gympa i början för de håller på att lägga om golvet i sporthallen... Typiskt

I fredags kom även bror med familj, mycket trevligt. Det var ett tag sedan vi sågs. Söta Malin skulle vidare till Solna lyckades locka till sig skjuts. Hade hon inte fått det av sin mamma och pappa hade jag nog erbjudit mig skjuts. Hur roligt är det att åka tåg med byten liksom...

Igår hade vår familj sån tur att vi blev bjudna på middag, det får man för att man tar in lite post ibland.. ha ha. Maten var god, efterrätten super och roligt att träffa EPAA-familjen igen. Det var längesen de var inom räckhåll.

I övrigt nöter vi supermario på Boffens Nintendo, hur kul som helst. Jag vill även ha Ice Climber, cult!

Imorse tyckte David att dagen började strax efter sex. Så halv sju masade mig upp med honom. Nu sitter vi här i soffan och Lois o Clark rullar på tv:n. Det är vad vi får se om David får bestämma.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0